понеділок

Шановні батьки! В умовах воєнного стану, в той час, коли отримати очно дошкільну освіту немає можливості, а відомо, що педагогічний процес базується на таких основах: наступність, непереривність, своєчасність, доступність, що гарантують успішний розвиток і подальше успішне  навчання,   пропоную вам співпрацювати разом, разом продовжувати формувати знання, уміння та навички дитини. Я буду вам пропонувати матеріали, що допоможуть вашій дитині здобути нові знання та закріпити вже знайоме, а ви в зручний для вас час, будь-ласка, дайте можливість  дітям переглядати матеріали, цікавтеся, що нового вони дізналися з відео, спонукайте їх до мовленнєвої активності. Бажаю успішного навчання та мирного неба над головою! Все буде Україна!

Математика для дітей!

Рахуємо разом!Дидактична гра, рахунок у межах 10.

Сьогодні пропоную переглянути відео, згадати числа та цифри, які ми вже вивчили, удосконалити вміння рахувати кількість предметів. 

Перед тим, як переглядати відео, повторіть з дитиною цифри від 1 до 10, спочатку усно, а потім за допомогою  зорового способу,  нехай дітки назвуть пряму лічбу, від 1 до 10, а потім порахують зворотною лічбою  від 10 до 1 (вони це вміють, ми вже практикували)

1     2    3    4    5    6    7    8    9   10

Після перегляду відео, запитайте, які овочі та фрукти були в мішку? Які ще предмети були і в якій кількості?

Бажаю приємного перегляду та успішного навчання! 

Відео за посиланням

https://www.youtube.com/watch?v=2g9N7x6A4_8